Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kaputechnika képes leírás - Kerítés.tlap.hu
részletek »

Kaputechnika - Kerítés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kerites.tlap.hu » Kaputechnika
Keresés
Találatok száma - 29 db
Albikereső.hu, albérlet, eladó, kiadó, lakások, ingatlanok

Albikereső.hu, albérlet, eladó, kiadó, lakások, ingatlanok

Albikereső.hu, albérlet Ingatlant keres vagy eladna? Hirdesse, vagy találja meg álmai ingatlanát az Albikereső.hu portálon ! Vidéki vagy budapesti albérlet érdekli? Kivenne egy szobát, netán egy egész lakást vagy házat? Albérlet kínálatunkban szabadon válogathat a kiadó lakások, családi házak vagy szobák között, a böngészés gyors és egyszerű! Eladó, kiadó ingatlan Budapesten és vidéken, képekkel! Lakások, családi házak, albérletek, INGYENES értesítő szolgáltatással. A regisztráció és a hirdetés elhelyezés is teljesen ingyenes !

Alufer Bt.

Alufer Bt.

Az Alufer Bt. kaputechnikai termékek, riasztórendszerek, gyengeáramú termékek kereskedelmével és telepítésével foglalkozik. A cég 1989-ben alakult családi vállalkozásként, lakatosipari és műszaki ismeretekre alapozva. Azóta számtalan cégnél és családi háznál volt alkalmunk megmutatni, hogy mit tudunk. Munkánk végzése során a legfontosabb szempont a minőség, mert jól tudjuk, hogy a legjobb reklám az elégedett ügyfél.

Automata kapu

Automata kapu

1992-től indult, az épület automatizálásra kiterjedő önálló ágazatunk. Ez magában foglalja : szekcionált garázskapuk, ipari kapuk, automata üvegajtók, parkolásgátló rendszerek és sorompós beléptető rendszerek forgalmazása és beszerelése, valamint lebegő-tolókapuk és nyílókapuk gyártása mellett, mindezek automatizálását is.

Autosec

Autosec

Cégünk, az Autosec Kaputechnika Kft. - második generációs hagyományok folytatásával - az ezredfordulón alakult. Cégünk 3 divízióval áll ügyfelei rendelkezésére: 1.Biztonsági rácsok és redőnyök 2.Ipari felhasználású kapuk (szekcionált-, tűzgátló- és gyorskapuk) 3.Lakossági garázskapuk és kapunyitó automatikák Irodával és bemutatóteremmel az ország 3 helyén, Budapesten, Kecskeméten és Cegléden várjuk ügyfeleink jelentkezését, hogy segíthessünk igényeik gyors, pontos és szakszerű megoldásában. Szolgáltatásunk teljes körű. Termékeink forgalmazásán túl a felmérést, a tanácsadást, a telepítést és a szervizelést is cégünk végzi ! Hisszük, hogy ügyfeleink érdekeit szolgáljuk azzal, hogy nincs szükség a különböző fázisok elvégzéséhez más-más alvállalkozót keresnie, miközben így a költségeit is alacsonyabban tudjuk tartani. Értékesítőink szaktanácsadással, helyszíni felméréssel segítik az adott helyszínre a megfelelő műszaki megoldás és termékek kiválasztását.

BestLift

BestLift

A Bestlift Kft., amely 2006.május.03.-án alakult, 100 %-ban Magyar tulajdonban lévő vállalkozás. Az alapítók több évtizedes hazai és nemzetközi szakmai tapasztalattal, illetve szakértői végzettséggel rendelkeznek, melyek a kivitelezések során megfelelő biztosítékot jelentenek partnereik és ügyfeleik számára.

Door-System

Door-System

Cégünk Hivatalos Nice - Vidue - Daspi - Smes - Rewlex márkák magyarországi képviselete és márkaszervize , ezen kívül szinte minden típusú ipari kapu és kapunyitó automatika , vezérlőelektronika szervizelését karbantartását vállaljuk.

Fehér kaputechnika

Fehér kaputechnika

Fő tevékenységi körünkbe Hörmann garázskapu (szekcionált garázs- illetve szekcionált iparikapuk), gyors- és redőnykapuk, tűzgátló ajtók illetve kapurendszerek, valamint Hörmann rakodástechnikai termékek tartoznak. Természetesen mindezen termékek automatizálása, garanciális szervízelése, javítása is szolgáltatásaink széles körét képezik. Cégünk professzionális kaputechnikai megoldásokat kínál Önnek, mind otthoni mind vállalati megoldások terén. Hörmann garázskapu évtizedek óta a minőséget képviseli, megbízható, precíz működés sok éven át.

Homeautomatica

Homeautomatica

Szekciónált és billenő garázskapuk forgalmazása telepítése. Épületautomatizálási berendezések forgalmazása. Gépkocsi bejárok járdák ereszcsatornák fagymentesítése. Kapuk kerítések gyártása építése. Riasztó berendezések telepítése.Villanyszerelés.

Hörmann

Hörmann

Cégünk 11 éves szakmai múlttal kül- és beltéri nyílászárók gyártására, forgalmazására és beépítésére szakosodott. Forgalmazott termékeink körét folyamatosan bőítjük: - Hörmann lakossági kapuk, Ipari kapuk, Velux, Roto,Fakro tetőtéri ablakok, redőnyök, reluxák, párkányok, könyöklők, szúnyoghálók, beltéri ajtók.

Hirdetés
Hpnrgate

Hpnrgate

A HPNR Gate Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. kaputechnikai termékek kereskedelmével, gyártásával foglalkozik. A cég 1999-ben alakult egyéni vállalkozásból, mely több éve sikeresen működött. Megalakulása elején főként a szolgáltatásra helyezte a hangsúlyt. Mára a teljes kaputechnikai területet lefedő termékek kereskedelmével, gyártásával, importjával áll a lakosság és az ipari felhasználók szolgálatára.

Jókai Kaputechnika Kft.

Jókai Kaputechnika Kft.

Elektromos kapu kínálatunkat látnia kell, ha szekcionált garázskapu után kutat. Az otthoni használatra is alkalmas Quadra, Linea és Natura berendezéseink szolgálatra készek. Nem menjen messzire akkor sem, ha üzemi tolókapu vagy ipari kapu vásárláson gondolkodik! Gyorsjárású, alacsony küszöbös, redőnyös és tűzgátló modellek várják. Ezek mellett raktárunkban kapunyitó motor szetteket és kapumozgató automatákat is talál. Vállaljuk a kapuk szállítását, beszerelését és javítását is, az ország egész területén. Hívjon minket!

Kapuászok

Kapuászok

A KapuÁszOk Kft. Tagjai 2000 óta tevékenykednek a kaputechnika szakiparban. Ez idő alatt számos kisebb-nagyobb volumenű munkákat valósítottunk meg. A Jó hangulatú, kreatív csapatunk állandó 4 főből áll. Tagjai között van a vezérlésekhez és villamos ipari tevékenységhez értő szakképzett villanyszerelő és elektrotechnikus.

Kat - Vill - Szer Kft.

Kat - Vill - Szer Kft.

Cégünk családi vállalkozásként üzemel, 1994 -ben betéti társaságként kezdtük, 2004-től pedig már korlátolt felelősségű társaságként üzemelünk. A társaság irányítását sok éves szakmai tapasztalattal és gyakorlattal bíró összeforrt társaság végzi - sikerrel.

Kecskés Fémipari Kft.

Kecskés Fémipari Kft.

Cégünk lakatosipari tevékenységet folytat, ezen belül vállaljuk tűzgátló ajtók, különböző acélszerkezetek, csarnokok, előtetők, lépcsők, korlátok, kerítések, stb. gyártását, legyen szó festett, porszórt, horganyzott vagy rozsdamentes kivitelről.

Kert s Ház

Kert s Ház

A garázsajtók óriási típusválasztékában segítek megtalálni az Önnek legmegfelelőbbet. Miután felmértem a nyílás és a garázs méreteit és Ön kiválasztotta a típust, kazettamintát, ablakmintát, színt, és elmondta minden igényét, a helyszínen rögtön átadom az árajánlatot.

Kerwin Kaputechnika  (lakossági-ipari kaputechnika)

Kerwin Kaputechnika (lakossági-ipari kaputechnika)

Kaputechnikai generál kivitelezés, lakossági-ipari kaputechnika, kapu, kerítés, kovácsoltvas jellegű kerítés, garázskapu, kapumozgató rendszerek, kaputelefon rendszerek forgalmazása telepítése. Egyedi megoldások, személyre szabott kaputechnikai megoldások. Lakossági, ipari kaputechnika. Ipari kapu, gyorskapu, redőnykapu, ipari sorompó, forgalmazás, telepítés. Vállalkozásunk törekszik megrendelői számára minden műszaki megoldással az igények kielégítésére. Vállalkozásunk 2004-óta ügyfelei szolgálatában.

Kling Kft.

Kling Kft.

A Kling Mérnöki, Ipari és Kereskedelmi Kft. kaputechnikai termékek gyártásával, kereskedelmével és szervizelésével foglakozik. A teljes kaputechnikai szakterületet lefedő termékskálánkról (garázskapuk, ipari célú kapuk, kapuautomatikák, kapu- és épületvasalatok, emelő berendezések, mérőeszközök, épületlakatos termékek) továbbá országos viszonteladói és szakszerelői hálózatunkról internetes oldalunk belső lapjain részletes információt talál. Korszerű budapesti központi telephelyünkön óriási raktárkészlettel, kedvező ajánlattal várjuk.

Tuti menü