Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Beton kerítés képes leírás - Kerítés.tlap.hu
részletek »

Beton kerítés - Kerítés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kerites.tlap.hu » Beton kerítés
Keresés
Találatok száma - 22 db
A kerítés

A kerítés

A modern építészet a beton felé fordul. Nemcsak tartószerkezetként, hanem homlokzatburkolatként, térburkoló - térelválasztó elemként, önmaga anyagszerűségét megmutató felületként használja. Cégünk -elsősorban- előregyártó üzemünkben beton kerítéspanelekkel és oszlopokkal, különféle struktúrált felületek kialakításával készített kerítésrendszereket kínál, a hozzá szükséges kiegészítőkkel.Ezek: kapuk, fa, fém, kerítésbetétek, fedkövek, biztonsági tüske, térkövek, elektromos védelem stb.

Agócsker

Agócsker

Az Agócsker elkötelezte magát arra, hogy az általa végzett tevékenységek és nyújtott szolgáltatások minősége megfeleljen a szerződésekben vállalt kötelezettségeknek, a törvényi előírásoknak és a vevői elvárásoknak, illetve ahol lehet, meghaladja azokat. Az Msz En Iso 9001:2001 minőségirányítási rendszer segítségével a folyamatos minoségjavítás stratégiája mellett döntöttünk, nálunk központi kérdés a vevői igényeinek megismerése és teljesítése.

Alfa Beton Kft.

Alfa Beton Kft.

Cégünk 1989-ben kezdte meg tevékenységét, 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás. Fő profilunk az egyedi beton, és vasbeton termékek gyártása. Az árjegyzékben feltüntetett termékeken kívül, egyedi tervezés és árképzés alapján az alábbi beton és vasbeton elemek gyártását vállaljuk: - nagyméretű aknaelemek gyártása cca. 25 m3-ig, vízzáró kivitelben, - kerítéslábazatok, fedkövek, kerítéspallók betonból, műkőből, gyöngykavics és kőzúzalékos mosott kivitelben, - támfalelemek T' és L' keresztmetszettel, igény esetén folyókával együtt, - egyedi pont, tömb, és kehelyalapok cca. 5 t/ db-ig, - zsaluzó kéregelemek 5-10 vastagságban, fesztávtól függően - olaj-, és homokfogó aknák, - zsilip és áteresz elemek, - nagy teherbírású árokáthidalók, aknafedő fedlapok, - valamint más egyedi betontermékek.

Antik épitőanyag

Antik épitőanyag

Mottónk: A stílus jegyében, szolgálatukra! /(építse-alakítsa-tegye-változtassa) egyedivé otthonát (segítségünkkel-velünk) Az antiképítőanyag site-ot azzal a céllal hoztuk létre, hogy mindenki számára elérhetővé váljanak az általunk kínált antik építőanyagok.

Awa 2000 Kft.

Awa 2000 Kft.

Ezúton szeretném Önt tájékoztatni az 1999 óta működő vállalkozásunkról, illetve az általunk forgalmazott magas minőségű márkás termékekről. Több ezer magánmegreől.

Axus Consulting Kft.

Axus Consulting Kft.

Beton kerítésrendszer különböző magasságú betonoszlopokból, és egyforma nagyságú, többféle mintázattal készített betonpanelből áll. Gyors és olcsó kerítésépítési forma. A különböző mintájú elemek, tetszés szerint variálhatóak, ezt az azonos méretezés és az oszlopok azonos kiképzése teszi lehetővé. A rendszer kezelést, ápolást nem igényel, jellemzője a gyors felépítés, az időtállóság. A szinte csempe símaságú felület igény szerint színezhető, nemesvakolatozható.

B-Roland Kft.

B-Roland Kft.

Miért betonkerítést? Régen, ha valakinek kerítésre volt szüksége, nemcsak az anyagot kellett megvennie, hanem beépítőket is kellett hozzá keresnie és akár hetekig is tartott a kerítés felállítása.

Betonker

Betonker

Cégünk fő tevékenysége: betonkerítés, elemes betonkerítés gyártás, betonkerítés forgalmazás, betonkerítés telepítés. Az elemes betonkerítés rendszereink nagy előnye, hogy gyorsan telepíthetők, mivel az építésük minimális földmunkát és minimális alapozást igényel. A kerítés elemek raklapon, egymástól elválasztva biztonságosan szállíthatók.

Betonkerítés épités

Betonkerítés épités

A betonkerítés elemekből épül: az oszlopok oldalában kialakított hornyokba lehet belecsúsztatni a betét-elemeket, melyek az egész egyszerűtől a mintásig, a zárttól az áttört felületűig számos formában léteznek, de akinek mindez nem elég: még színezhetők is.

Hirdetés
Biztek Kft.

Biztek Kft.

A Biztek Kft. 2004-ben alakult. A megalakulást megelőzően 1995 óta egyéni vállalkozásként működött. Célunk, hogy tevékenységünkkel biztosítsuk szolgáltatásunk egyenletes minőségét, és megfeleljünk megbízóink által meghatározott és elvárt igényeknek.

Difference Kft.

Difference Kft.

A Difference Kft. kőforgalmazással, épület és díszítőszobrászattal foglalkozó vállalkozás. Társaságunk kőburkolatokat és térköveket importál a világ minden tájáról. Közvetlen a bányákból importált gránit, márvány, mészkő, travertin, porfír és egyéb kövek forgalmazása mellett hazai mészkövet és márványt is kínálunk Kedves Vásárlóinknak.

Epag Kft.

Epag Kft.

A beton Epag Építőanyag gyártó Kft. 1985-ös alapítása óta dinamikusan fejlődő magyar kisvállalkozás. A megalakulás óta két család vezeti a céget garantálva a tulajdonosi szemlélet jelenlétét a rövid- és hosszú távú döntéseknél.

Er-Beton

Er-Beton

A különlegesen kidolgozott és megmunkált betonköveknek mi vagyunk a szakértői. Magán és közterületre egyaránt ajánlott. Magas terhelhetőségük, hosszú élettartamuk, sokféle szín, forma és felületi megjelenésük miatt az utóbbi években meg növekedett a beton térkövek iránti kereslet. Közművesítés, csatornázás esetén roncsolás nélkül javítható, átépíthető a lerakott felület.

Gyorskerités

Gyorskerités

Cégünk az elemes betonkerítések széles skáláját gyártja és forgalmazza Magyarországon és Szlovákiában egyaránt. A kerítések gyártásában és forgalmazásában évtizedes tapasztalatokkal rendelkezünk, az évek során elértük, hogy már szinte az ország valamennyi térségében megtalálható legyen számos elkészült, telepített kerítésünk.

Kb 2001 Kft.

Kb 2001 Kft.

A kerítésnek fontos a stílusa és a színe is, ezért sima és festhető felületű, nyitott és zárt típusokat is gyártunk. A nyitott és zárt elemek kombinálhatóak, ezáltal a környezetünkhöz igazíthatjuk a leendő kerítésünket. Ne lássanak be a szomszédok, vagy az utcán közlekedők?, Kilásson a házőrző kutyánk?, A ház és a környezete jól látható legyen?, szinte bármilyen variációra megoldást lehet találni!

Kerítésépítő Kft.

Kerítésépítő Kft.

Cégünk több mint 30 éve foglalkozik kerítésépítéssel. Ezen hosszú időszak alatt megszerzett tapasztalatok által vagyunk képesek a feladat tökéletes, precíz végrehajtására. Üzemünkből kézzel előállított, magas színvonalú betonkerítések legkülönbözőbb formáit összeszokott csapatunk szakszerűen építi be a szükséges területen. Cégünk a beton kerítéselemeken kívül különféle kis- és nagy kapuk beépítését is vállalja.

Kerítésmánia

Kerítésmánia

A Webáruházak Kft 2009 óta van jelen az internetes kereskedelmi piacon. Olyan szolgáltatást képzeltünk el mely emberközeli, könnyen és bármikor elérhető. Ma már több mint 10.000 magas használati értékű, praktikus termékeket kínálunk webáruházainkból.

Tuti menü