Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Drót kerítés képes leírás - Kerítés.tlap.hu
részletek »

Drót kerítés - Kerítés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kerites.tlap.hu » Drót kerítés
Keresés
Találatok száma - 12 db
 Klau és Társa Kft.

Klau és Társa Kft.

Cégünk 1992-ben kezdte tevékenységét drótfonással kezdetben másodállásban, később már főállású vállalkozásként. Termékeink: - Horgonyzott és műanyagos drótfonatok, - Ponthegesztett horgonyzott kerítéshálók, - Vadhálók, csibehálók, - Feszítőhuzal, kötözőhuzal, - Bevonatos és horgonyzott díszrácsok, - Eltérő méretű, horgonyzott és műanyagos fonatok. Méretek: Kerítés fonatok 15 mm lyukosztástól 10 cm-ig, magasságban 50 cm-től bármeddig. Anyagvastagság 1,2 - 4 mm-ig horganyzott és műanyagos kivitelben.

Centrum Elágazás Kft.

Centrum Elágazás Kft.

Az újHÁZ Centrum Elágazás Kft. Magyarország első építőanyag-kereskedelmi hálózatának, az újHÁZ Centrum Zrt.-nek alapító tagjaként is ismert családi vállalkozás. A nyugati régió egyik legmeghatározóbb építőanyag kereskedője, valamint a legismertebb magyarországi építőanyag gyártók viszonteladója immáron 20 éve. Az annak idején cement, mész és kisméretű tömör tégla forgalmazásával indult vállalkozás mára több, mint tízezer terméket forgalmazó kereskedéssé nőtte ki magát.

Drótkereskedés

Drótkereskedés

A huzal (a köznyelvben gyakran drót) fémből készült, általában kör keresztmetszetű ipari termék. Néha huzalnak hívják a műanyagból készült hasonló termékeket is. A huzalokat általában a kohászat állítja elő hengerléssel, húzással, kisajtolással, és az előállított huzal lehet kész- és félkésztermék is. Az előállított terméket feltekercselve hozzák forgalomba. A huzalok átmérője a néhány század millimétertől a 12-14 milliméterig terjedhet.

Drótkerítés

Drótkerítés

Vállalkozásunk 1990-ben alakult hagyományos drótkerítés gyártására. A kerítésfonatok készítése eleinte kezdetleges berendezéseken történt. 1992-ben egy napjainkig tartó fejlesztés vette kezdetét, amikor megvásároltuk és munkába állítottuk első automata gépünket. A folyamatos innovációnak köszönhetően olyan gépparkkal rendelkezünk, mely teljesen automatizált és számítógéppel vezérelt.

Horganyzott kerítés drót

Horganyzott kerítés drót

A horganyzásnak nevezett eljárás bemutatása, amellyel a kerítésdrót vagy bármilyen más fém anyag korrózió állóvá, vagyis rozsdamentessé tehető. A horganyzás hosszú időn, akár évtizedeken át tartó védelmet biztosít a fémnek még festés nélkül is. Ha pedig lefestjük, akkor szinte örök életre szól a védelem a rozsda ellen. A horgany szó azt a forró, folyékony cinket jelenti, amelybe a drótot beáztatják, és amely ráötvöződik arra. Horganyzott drótkerítéseinket különböző huzalvastagságban, magasságban és lyukbőséggel tudjuk gyártani.

Kapanyél

Kapanyél

Az igazi terméskövek színvilága, hangulata a természet varázsát költözteti környezetünkbe. A márványok, gránitok, különleges mészkövek, színes kavicsok bizony nem olcsó anyagok, ezért ezeket próbálják utánozni a különböző beton, műkő és egyéb termékek is. A manapság divatos gabionnal kötőanyag nélkül alakíthatunk ki változatos formákat a kertben.

Klau És T-Sa Kft.

Klau És T-Sa Kft.

Ha kertjét,telkét szeretné bekeríteni,ha négyzethálóra van szüksége,vagy egy- szerűen csak barkácsolni szeretne, a leg- jobb helyre érkeze . Mindenben segítünk ami drótkerítéssel kapcsolatos!

Minőségi drótkerítés | Házhozszállítással

Minőségi drótkerítés | Házhozszállítással

Cégünk 1981-ben alapított családi vállalkozás. Elsők között kezdtünk el foglalkozni a drótkerítés gyártásával és forgalmazásával. Azóta igyekszünk folyamatosan bővíteni portfóliónkat: haidecker hálók, betonoszlopok gyártása, huzal darabolás, csévélés, kerítés rendszerek forgalmazása. Az Orivect Kft. horganyzott, fekete, pvc, tüskés, magas szilárdságú huzalokból gyártja dróthálóit. A drótkerítéseket különböző vastagságú huzalokból ( 1.2-4.2mm ) magasan képzett szakembereink a standard méreteken túl egyedi méretekben is le tudják gyártani. Cégünknél első a vevő illetve a vevő szakszerű tájékoztatása és kiszolgálása termékeinkkel kapcsolatban. Házhozszállítást vállalunk az ország egész területén!

Murárdrót

Murárdrót

Cégünk, egyéni vállalkozás formájában, 1981-ben kezdte meg működését, egy alig 30 m2-es műhelyben, saját készítésű kezdetleges drótfonógéppel. A termékeink iránt megnövekedett igény, a bel- és külföldi kereslet megkövetelte, hogy 10 évvel később már egy új, 4500 m2-es területen, 400 m2-es üzemben folytassuk termék előállító, kereskedői tevékenységünket.

Hirdetés
Olcsó Kerítés

Olcsó Kerítés

Ha Ön a mi szolgáltatásunkat választja, megbízható és kifogástalan, precíz munkavégzésre számíthat, hiszen számunkra a legfontosabb megrendelőink elégedettsége. Tevékenységi körünkbe tartozik kerítések, kerítésrendszerek, különböző kapuk telepítése, az ezzel kapcsolatos munkálatok megszervezése lakossági, mezőgazdasági, ipari megrendelőink számára. Minden kerítéssel kapcsolatos tevékenységet elvégzünk az ötlet felmerülésétől a kész kerítés illetve kapu átadásáig!

Sodronykötél Kft.

Sodronykötél Kft.

Cégünk 1987 foglalkozik emeléstechnikai eszközökkel,drótkötelekkel, darukötelekkel, és emelőkötelekkel. A sok év tapasztalata és a megszerzett gyakorlati tudás biztosíték az Ön számára, hogy az emeléstechnika terén jelentkező feladatokat, igényeket, illetve esetleges problémákat a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban oldjuk meg.

VTeam

VTeam

Kerítés építés alaptól egészen a fedkőig Kedvező áron! A kerítés és a kert fontos részei. Anyaga többféle lehet, függ a használat módjától, valamint a kertben betöltött szerepétől. Kerítés lehet kőkerítés, fakerítés, drótkerítés, kovácsoltvas kerítés. építés menete. - földmunka - Alap beton - zsalukő falazás, vakolás - Burkolás (kő.vakolat,laposkő,dísztégla) Kő, terméskő A terméskőből épülő teherviselő kerítés készítése Terméskő kerítés kialakíthatjuk: szabálytalan ciklopkőből. Anyag: Viacolor térburkolókövek Mediterrán jelegű lapos kő Diszkövek Hasított kő Előre gyártott, betonelemekből Viacolor térburkoló kövek Mediterrán jelegű lapos kő, Diszkövek, Hasított kő Elkészül, házhoz már csak egy kerítés építés, kell, Több megoldás van kerítés építés lehet tégla, zsalukő, bontott tégla, vagy fából. A kerítés építés 2-3 hét Várom minden kerítés építés és egyéb munkákkal kapcsolatos kérdéseivel. Fonatos (drótkerítés ) építés legrégebbi típus A fonatos (drót ) kerítés fa és beton oszlopokra telepítik,gyors és esztétikus. Oszlopok készülhetnek fémből, fából, de betonoszlop ls lehet Téglakerítés építés bontott téglából - Szeletelt tégla nagyméretű

Tuti menü