Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fa Kerítés képes leírás - Kerítés.tlap.hu
részletek »

Fa Kerítés - Kerítés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kerites.tlap.hu » Fa Kerítés
Keresés
Találatok száma - 17 db
Akác fakerítés

Akác fakerítés

Mutasd a kerítésed, megmondom ki vagy! Minden Hozzád érkező látogató a kerítéseddel szembesül először, ezért kulcsfontosságú, hogy igényesen és szemet gyönyörködtetően nézzenek ki a birtokodat határoló lécek. Ha szép a kerítésed, más szemmel tekintenek Rád is és házadra is. Valóban mutatós, egyedi, és időtálló fakerítést szeretnél, mindezt költséghatékonyan? Válassz minket és szerezd meg a legjobb léceket olcsón, közvetlenül a termelőtől! Minőségi fakerítésünk igazi díszévé válik kertednek, ráadásul pénzednél maradhatsz a mostani nehéz gazdasági körülmények ellenére is!

Bigimp Kft.

Bigimp Kft.

A Bigimp Kft. 1995-ben alakult azzal a fő céllal, hogy az építő- és asztalosipar fűrészáru igényét kielégítse. Egyre növekvő árukészletünk 2001. évben már tartósan 500 m3 fölé emelkedett, így a fűrészáru felhasználóknak megbízható raktárbázisává váltunk. Időközben palettánk olyan termékekkel bővült, amelyek fő profilunkat jól kiegészítették.

Bodnár Trió Kft.

Bodnár Trió Kft.

Családi vállalkozásunk 11éve foglalkozik épület és bútorasztalos termékek gyártásával megrendelőink igényei alapján egyedi és széria méretben. Munkaterület Gödöllő és vonzáskörzete.

Citi Kert Bt.

Citi Kert Bt.

2001-ben alapított cégünk a Citi-Kert Kert és Tájépítész Stúdió Bt. kertépítészettel, tájrendezéssel foglalkozik. A kerttervezés, kertépítés, kertfenntartás a cégen belül szerves egységet alkot, egymást kiegészítve, a visszacsatolásokon keresztül egymást erősítve fejlődnek.

Egi 2008 Kft.

Egi 2008 Kft.

A családi vállalkozás 1985-ben alakult, 2008-ban arculatváltás történt. A cég tevékenységi köre faipari munkák teljes körű kivitelezése (tervezés, gyártás, beépítés) és kereskedelem. Arcélünk az egyedi tervezésű, magas minőségű termékek előállítása. Termékeink nem gyártósorokon készülnek, hanem szakemberek kézi- és gépi munkájával. Műhelyünkben raktározott termékek nincsenek, de referenciáink sok helyen megtalálhatóak.

Fa-kerítés

Fa-kerítés

Vállalkozásunk egyedi vonalvezetésű kerítéslécek, kerítéselemek, kapuk tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. Kerítéselemeink táblásított faanyag felhasználásával látványterv alapján egyedileg készülnek. Nézze végig mintáinkat, ahol a teljesség igénye nélkül igyekszünk bemutatni mennyi lehetőséget rejt egy egyszerű kapu, kerítés.

FaBara Kft.

FaBara Kft.

A FaBara Kft. vállalja az Ön egyedi elképzelései és tervei alapján, a környezetéhez legjobban illeszkedő, igényének és ízlésének megfelelő bútorasztalos és épületasztalos termékek gyártását igény szerinti alapanyagokból.

Fakerítés egy életre

Fakerítés egy életre

Gyakori probléma az újonnan épült ingatlanok tulajdonosainál, hogy mire eljutnak a kerítésépítéshez, addigra kiürül a családi büdzsé, így sokszor kénytelenek beérni valami alternatív megoldással. Ha úgy gondolod, a Te házadhoz nem méltó holmi alternatív megoldás, akkor érdemes rászánnod néhány percet és tovább olvasnod. Itt megismerheted azokat a szempontokat, melyek alapján megépítheted magadnak az utca legszebb kerítését anélkül, hogy vagyonokat kéne elköltened.

Fakupac Kft.

Fakupac Kft.

Kerítéslécek 50 cm-től 200 cm magasságig rendelhetőek, a szélességük 5,5-7, illetve 9 cm. A lécek vastagsága minden méretnél azonos, 2 cm. Alapanyaguk tölgyfa, bükkfa és és borovi fenyő. A rönköket Wirex cz-1 tipusú géppel fűrészeljük, majd az így kapott főrészárut, deszkákat hézaglécezve természetes úton szárítjuk. Termékeinket környezettudatos módon gyártjuk, a feldolgozott fa minden részét hasznosítjuk, a lehető legkevesebb terhet róva a természetre. Kerítésléceink tartósak, kiváló minőségűek és tetszetősek.

Hirdetés
Hegedüs és Ress Faipari Bt.

Hegedüs és Ress Faipari Bt.

Ön sem talál megfelelőt a sorozatgyártott bútorok között? Esetleg elege van már a keresgélésből és utánjárásból? Vagy ha végre talál is elfogadhatót a késztermékek között, kiderül, hogy nincs belőle megfelelő méret?

Ildáre

Ildáre

Az áruház üzemeltetője az Ildáre bt, az oldalakon kínált termékek egy részét a vállalkozás saját üzemében gyártja, a többit saját tervek alapján készítteti és forgalmazza.

Kerítésléc

Kerítésléc

Kisvállalkozásom 2004 óta működik, fő tevékenysége fa kerítések, kapuk készítése. Alapanyagot tekintve csak és kizárólag keményfa, azon belül is tölgy. Legnagyobb mennyiségben kerítésléceket gyártok 50-170 cm hosszig, többféle mintával. Telephelyem Nagybaracska község Dél-Bácskában található Bajától délre 18 km-re, a szerb határtól 13 km-re. Munkámat tekintve rönk feldolgozástól a késztermékig tart. Az elkészült lécek oldalai martak, lapja gyalult bütüje pedig legömbölyített, mart. Nedvességtartalma un légszáraz 10-15% közötti, melyet lassan természetes úton érek el, ez kb 6-8hónap. Ezáltal a deszka alapanyag nem görbül, tekeredik illetve nem repedezik, ellentétben a műszárítással.

Keritéslécek

Keritéslécek

Kisvállalkozásom 2004 óta működik, fő tevékenysége fa kerítések, kapuk készítése. Alapanyagot tekintve csak és kizárólag keményfa, azon belül is tölgy. Legnagyobb mennyiségben kerítésléceket gyártok 50-170 cm hosszig, többféle mintával. Telephelyem Nagybaracska község Dél-Bácskában található /51.sz. főút/ Bajától délre 18 km-re, a szerb határtól 13 km-re.

Tartós fakerítés gyorsan

Tartós fakerítés gyorsan

Nem könnyű kiválasztani a házhoz leginkább illő kerítést. Talán a legkisebb esztétikai tévedést akkor követjük el, ha a fából készült kerítés mellett döntünk - annál is inkább, mert a természetes anyagok mindig jól illeszkednek a kerthez. Sokféle lehetőségünk van, választhatunk a nagyobb átláthatóságot biztosító lazább léckerítésekből, vagy a teljes takarást nyújtó kerítéselemekből is.

Természetes fa kerítések

Természetes fa kerítések

Élvezze Ön is otthona nyugalmát, látogasson el oldalunkra és tekintse meg deszka kerítés és belátásgátló kínálatunkat. Nem kell attól tartania, hogy a szomszédja Önt figyeli kertészkedés vagy napozás közben. A kerítések esetében számos megoldás létezik a kíváncsi tekintetek kizárására, így vannak teljesen átláthatatlan fa kerítés megoldások is. A teljesen zárt táblás vagy részlegesen határoló, természetes fa apácarács átlátásgátló termékeink belső térelválasztásra és hagyományos fa táblás kerítés elemként is kiválóan alkalmazhatóak. A kerítéseken kívül számtalan egyéb jó minőségű fa kerti elemeket (pl.: fa virágágyást, fa komposztálót, fa tárolót, vagy lugast) is forgalmazunk webáruházunkban. Látogasson el oldalunkra és tekintse meg teljes árukínálatunkat.

Wood - Gemin Kft

Wood - Gemin Kft

Fakerítést gyártunk (szélezett és szélezetlen) valamint összeszerelt fakerítés paneleket. Alapanyagaink: - tölgy, akác, kőris, fenyő és nyárfa és ezen fafajok Thermomodifikált változata is! Minden fa kerítés alapanyagunk ISPM-15 hőkezeléssel kezelt (egészségre káros anyagoktól mentes gomba illetve rovarölő kezelés) és a vevő igényének megfelelően pontosan méretre vágjuk. Megmunkálásaink profi gépekkel: gyalulás, kérgezés (hántolás), íves vágás (kerekítés), él letörés (fózolás), marás, minta vágása/tervezése. Viszonteladókat keresünk itthon és az EU-ba! Szállítás az egész EU területére!

WoodForGood Kft.

WoodForGood Kft.

Cégünk vezetése és dolgozói 5 - 10 éve foglalkoznak faépítmények gyártásával. Több száz elégedett ügyféllel a hátunk mögött, biztosan állíthatjuk, hogy megtaláljuk a megfelelő megoldást mint anyagilag mint minőségben az Ön számára.

Tuti menü