Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fém kerítés képes leírás - Kerítés.tlap.hu
részletek »

Fém kerítés - Kerítés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kerites.tlap.hu » Fém kerítés
Keresés
Találatok száma - 14 db
3K 2002 Fémipar

3K 2002 Fémipar

Kerítések Termékeink az alábbi felületkezelő bevonatokkal rendelhetők: - Alapozó festés - Egyedi, a megrendelő által választott bármilyen szín - Tüzi horganyozás - Porfestés (RAL színtáblázat alapján) - Tüzi horgany + porfestés (extra időtállóság) Az úszókapuk és a kétszárnyú nagykapuk automatizálva is rendelhetők. Amennyiben megtetszett önnek valamelyik általunk gyártott termék.

A-Góbé 94

A-Góbé 94

1994 óta foglalkozunk az építő- és fémiparhoz kapcsolódó kisebb-nagyobb volumenű szakmunkák végzésével, de nem tekintjük kevésbé fontosnak a magán-, valamint jogi személyek, intézmények kifogástalan kiszolgálását sem.

Czumpf és Dubek

Czumpf és Dubek

A Czumpf és Dubek Mérnöki Iroda Kft 1992 óta foglalkozik nyílászárókkal. Cégünk Északnyugat-Dunántúl egyik meghatározó piaci szereplője, régiónkban több tekintetben is piacvezetők vagyunk, vagy jelentős a piaci részesedésünk.

Dsk Acél

Dsk Acél

A Dsk Acél Kft. acélszerkezetek, acélszerkezetes csarnokok és épületek, garázskapuk, bejárati ajtók gyártásával, horganyzott acél szerkezeti elemek gyártásával és szerelésével foglalkozó győri cég. Jelenleg 7 fő alkalmazottat foglalkoztatunk, nagy részük 15 éve, a tevékenységünk megkezdése óta velünk dolgozik. Telephelyünkön két jól felszerelt műhelyben dolgozunk ahol általában az előkészületek zajlanak, az összeszerelési munkát a helyszíneken végezzük. A felszereléseink és gépeink beszerzésekor mindig szem előtt tartjuk a folyamatos fejlődést.

Ép-lak 99 Bt.

Ép-lak 99 Bt.

Kerítések, kapuk, és azok automatizálása, lépcsők,előtetők - polikarbonát borítással is, egyedi acélszerkezetek készítése, bútorgyártás vasból, bukó és szekcionált garázsajtók szerelése, automatizálása, zártszelvények, csövek, laposacélok nagyívű hajlítása, mindenféle lakatosmunkák személyes megbeszélés szerint, garanciával. A kerítések, kapuk, korlátok és bútorok kovácsoltvas jellegű kivitelben is rendelhetők - különböző felületkezelésekkel is.

Farkas Károly

Farkas Károly

1982 óta tevékenykedem ebben a szakmában,eleinte családi vállalkozásban. Miután édesapám nyugdíjba vonult,aki szakmáját tekintve kovács volt,saját vállalkozásba kezdtem,1993-ban , lakatos , épületlakatos, díszműlakatos tevékenységgel. Kollégáim és én is több mint 25 éves szakmai gyakorlattal rendelkezik. Minőségi munkát , és megfizethető árakat kínálok . Megrendelést magánszemélyektől ,cégektől és társasházaktól egyaránt elfogadok. Árajánlatom , (tájékoztató jelleggel) e-mailban elküldött tervrajz , kép, és a megközelítő méretek alapján is elkészítem , amelyben szerepel a munka határideje , és a felületkezelés módja is. Telefonos egyeztetés után , helyszíni felmérésre kerül sor , és a méretek pontosítása , illetve a beépítési lehetőségek alapján , árajánlatom véglegesítem. Munkáimra minden esetben 2 év garanciát vállalok. Remélem rövid bemutatkozásom elnyerte tetszését , és megtisztel bizalmával .

Ferro-Aluker

Ferro-Aluker

2004-ben alakult cégünk energiával teli fiatalokból áll, akik vasból és alumíniumból egyaránt minőségi termékeket állítanak elő, legyen az kerti garnitúra, gyertyatartó vagy egy komplett kerítésrendszer. Ausztriában már 6-7 éve jelen vannak az alumíniumból készült kerítések. Ebből kifolyólag mi is próbáljuk ezt a technológiát hazánkban is eladhatóvá, népszerűvé tenni.

Haidekker

Haidekker

A Haidekker és Társa Kft. rendszeres beszállítója a legnagyobb magyar és Magyarországon is működő külföldi építőipari cégeknek. Kis-, közepes- és nagyberuházásokra egyaránt szállítunk fémszerkezeteket, korlátokat, rácsokat és egyéb lakatosmunkákat. Elég, ha ezek közül megemlítjük a Mammut Üzletközpont vagy a Campona bevásárlóközpont számára gyártott acélszerkezeteket, kerítéseket és korlátokat.

Holecz&Holecz

Holecz&Holecz

A céget Holecz Balázs lakatos mester alapította 1982-ben egyéni vállalkozásként 2005-óta Kft. formában is működünk. Munkatársaink több mint 20 éve együtt dolgozó a hagyományos és a legmodernebb technológiákat is kitűnően ismerő és alkalmazó összeszokott csapat tagjai. Vállalkozásunkat a minőség és a megrendelő egyedi igényeit a tervezés szakaszában is minden esetben figyelembe véve a rugalmasság jellemzi

Hirdetés
Konvex

Konvex

Cégünk 1990 óta működik sikeresen a hazai építési piacon. Az elmúlt időszak alatt termékeink iránt a piac komoly érdeklődést mutatott. Ez idő alatt számos megrendelőnknek nyújtottunk teljeskörű - tervezés, gyártás, kivitelezés - szolgáltatást. A Construma és Bnv kiállításokon való megjelenésünk után elmondhatjuk, hogy termékeink mára országos ismertségnek örvendenek. Kerítésrendszereink mintázatának sokfélesége, téglastruktúrától a terméskő jellegűig, valamint a különböző fa- és fémbetétekkel való variálhatósága, szabad teret ad a tervező fantáziájának, és lehetőséget a megrendelőnek az építményhez illetve a környezethez illő, egyedi karakterű kerítés kiválasztásához.

Kovácsmester

Kovácsmester

Az igazi kovácsoltvas kézzel készül, hagyományos módon, szénnel hevítve a megfelelő hőfokra. Az igazi kovácsoltvasnak nincs köze sablonokhoz és a kereskedelemben oly sok helyen kapható préselt és hidegen hajlított elemekhez. Célul tűztük ki, hogy megismertessük az embereket e kihalóban lévő csodálatos szakma minden szépségével. A kézimunka eredményeképp gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, és a határt csupán a megrendelő fantáziája szabja meg.

Metmark

Metmark

A Biztonságtechnikai alkalmazások széles választékából cégünk a Mechanikai védelem területén kínál hatékony megoldásokat. A Nato drót vagy ahogy katonai körökben nevezik a Gyoda (gyorsan telepített drótakadály) kerítésre vagy földre telepített kivitelben alkalmas a különböző objektumok védelmére a nemkívánatos betolakodók ellen. Bizonyos korlátok között NATO drótok telepítését is vállaljuk A NATO drótok a Honvédelmi Minisztérium Haditechnikai Intézete által bevizsgált termékek.(A vizsgálat száma: 106/2000.)

Sze-Ferro Kft

Sze-Ferro Kft

Vállaljuk kapuk, kerítések, korlátok elkészítését a tervezéstől a kivitelezésig, mindezt kedvező áron. Kovácsoltvas jellegűtől a hagyományosig valóra váltjuk elképzeléseit. Nem előre gyártott elemekből dolgozunk, minden munkánk egyedileg készült a megrendelőink kívánságait maximálisan figyelembe véve. Kerítések, kapuk készítése - tervezése: Az utcafronti kerítések, illetve kapuk nem csak a telekhatár jelölésére szolgálnak, hanem otthonunk díszei is! Kerítésünk lehet többféle anyagból, de általában a legjobban megmunkálható és kivitelezhető a fémből készült kerítés. Természetesen lehet kombinálni is a megoldásokat, de a fém mindig fontos szerepet tölt be a gyártásban. Akár hogy is dönt, mi segítünk Önnek kerítésének megtervezésében. Kerítéskészítést vállalunk, Budapest valamennyi kerületében, Göd és vonzáskörzetében és az ország teljes területén.

Utcai kerítések

Utcai kerítések

Cégünk játszóterek, parkok, családi házak, ipari ingatlanok és közintézmények védelméhez kínál különböző kerítésrendszereket. A klasszikusoktól egészen az exkluzív, modern típusokig, minden kerítést megtalál nálunk. Hogy az adott épülethez, illetve a környezethez a legmegfelelőbb rendszert tudja kialakítani, többféle színből, formából és anyagból is válogathat. Minden utcai kerítésünk a gyártástechnológiájának és a minőségi alkatrészeinek köszönhetően kiváló minőségű, jól működő és hosszú élettartamú. Ráadásul a kiválasztott díszkerítés mellé a megfelelő kaput is megvásárolhatja áruházunkban.

Tuti menü