Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gabion kerítés képes leírás - Kerítés.tlap.hu
részletek »

Gabion kerítés - Kerítés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kerites.tlap.hu » Gabion kerítés
Keresés
Találatok száma - 10 db
Betafence Hungary Zrt.

Betafence Hungary Zrt.

A Betafence az első számú kerítésgyártó cég a világon, a kerítés, valamint a belépésellenőrző rendszerek terén a leggazdagabb kínálattal.Elődvállalatai révén a Betafence immár 130 éves múltra tekint vissza a legkiválóbb minőségű kerítések előállításában. A gyártás, a szolgáltatások és az innováció területén élenjáró Betafence valamennyi kerítésgyártással és értékesítéssel foglalkozó cég számára követendő példát állít a minőség terén is.

Cornus Kert Kft.

Cornus Kert Kft.

Vállalkozásunkat 2010-ben indítottuk egy 2002 óta működő egyéni cég utódjaként. Kezdetben magánkertek építésével és fenntartásával foglalkoztunk. Később egy beruházó cég alvállalkozójaként nagyobb beruházásokban is résztvettünk. (pl.: park, játszótér, tetőkert, sportpályák építése).

Hajnalkert

Hajnalkert

1992-től foglalkozunk dísznövények, palánták, kertészeti kellékek, és egyéb kerti kiegészítők forgalmazásával. Eleinte egyéni vállalkozás keretén belül, majd később, a jó minőségű, ám megfizethető árú termékeinknek hála, s piaci lehetőségeink bővülésével, a jóval bővebb mozgásteret nyújtó társas cégformára váltottunk.

IM-Digital Kft.

IM-Digital Kft.

Sok helyen a kerítés csupán megtűrt biztonsági elem, holott otthonunk, kertünk dísze is lehet. Manapság már a kerítés is tetszőlegesen személyre szabható, és kreatív gabion megoldásokkal helyettesíthető, illetve kiegészíthető. Lássuk, hogyan alakítja és változtatja meg a kertünket egy-egy jó megoldás!

Kobox Mo Kft.

Kobox Mo Kft.

Igen, miért ne? Nyugati példákat látva rá kellett döbbennünk, hogy a gabion már nem csak az autópályák mellett trendi. A fémhálóba töltött kő egy olyan egyszerű és sokoldalúan felhasználható szerkezet, mely könnyen beilleszthető akár saját kertünkbe is.

Pannon Gabion Kft.

Pannon Gabion Kft.

A gabion dobozokat kamrákra osztják 1 méterenként elhelyezett diafragmák segítségével. A dobozok készítésénél használt drót vastagon horganyzott lágyacél anyagú. A gabion elemeket lapra hajtva szállítják a helyszínre. A kibomlás elleni fonott háló duplán sodort hálószem kapcsolatai megakadályozzák az esetleg elvágott vagy elszakadt szál kibomlását, a hibahely minden esetben a környező mezőkre korlátozódik. Az elemek összeállítása fűződróttal és/vagy tűzőkapoccsal történhet.

Teraszmester

Teraszmester

Köszönöm, hogy ellátogatott internetes oldalunkra és engedje meg, hogy pár gondolat erejéig bemutatkozásommal raboljam idejét. Tevékenységünket családi vállalkozás keretében végezzük, már sok- sok éve az építőiparban. Figyelembe véve a kor hozta változásokat, igényeket csupa új dolgokat próbálunk behozni az építesz egyes területeire, mindig figyelembe véve a pénztárcakímélő, de másik oldalról tökéletes és dekoratív megoldásokat. Sikereink között kiemelten megemlíteném a Szép Házak Építészeti és Lakberendezési magazin 2010. októberi számának címlapján való megjelenést.

Tubosider Kft.

Tubosider Kft.

A Tubosider Hungária Kft. 1991-es megalakulása óta hármas célt tűzött maga elé a műszaki feladatok megoldásában: Költségtakarékosság Megbízhatóság Tartósság A kezdetben minimális alaptőkéjű kereskedelmi cég az építési piac egyik legmegbízhatóbb, tőkeerős középvállalkozásává fejlődött.

V.I.P.A.-Trade

V.I.P.A.-Trade

Társaságunk 1995-ben jött létre, mint családi vállalkozás. Akkoriban vegyiárú, illatszer, papíráru és ajándék termékek kis- és nagykereskedelmével foglalkoztunk. A fenti termékek kereskedelmével ma is foglalkozunk, de jelen pillanatban társaságunk fő profilja az épületfa és tűzijáték kis- és nagykereskedelem. Általunk forgalmazott faanyagokat saját tulajdonrésszel rendelkező Szlovák fűrészüzemben gyártatjuk.

Hirdetés
Vibi Kft.

Vibi Kft.

A Vibi Kft. 1992-ben alalkult, teljes egészében magyar tulajdonú vállalkozás. A vállalatot magánszemélyek alapították azzal a céllal, hogy biztos alapokon nyugvó, a megrendelők legmagasabb minőségi igényeit kiszolgálni képes kereskedelmi céggé váljon, mely az ország teljes területén jelen van, továbbá a környező országok piacain is eredményeket ér el.

Tuti menü