Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kerítés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Kerítés képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: kerites.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 169 db
 Cupressocyparis leylandii

Cupressocyparis leylandii

Gyorsan fejlődik, hazánk éghajlatán jól fejlődő, bevált fajta! A leyland ciprus szárazságtűrő, igénytelen örökzöld. Éves növekedése, kedvező körülmények között akár 1 m is !! Rendkívül szép, teljesen zárt sövény nevelhető belőle, sokkal olcsóbban kialakítható mint egy épített kerítés. A leyland ciprus ültetése 80-100 cm tőtávolságra javasolt, így pár év alatt , teljesen zöld környezetbarát sövényt ( kerítést ), alakíthatunk ki. Leyland ciprus, télálló fajtát forgalmazunk, 7,5 literes cserépben, bambuszkaró mellett nevelt növények!

 Klau és Társa Kft.

Klau és Társa Kft.

Cégünk 1992-ben kezdte tevékenységét drótfonással kezdetben másodállásban, később már főállású vállalkozásként. Termékeink: - Horgonyzott és műanyagos drótfonatok, - Ponthegesztett horgonyzott kerítéshálók, - Vadhálók, csibehálók, - Feszítőhuzal, kötözőhuzal, - Bevonatos és horgonyzott díszrácsok, - Eltérő méretű, horgonyzott és műanyagos fonatok. Méretek: Kerítés fonatok 15 mm lyukosztástól 10 cm-ig, magasságban 50 cm-től bármeddig. Anyagvastagság 1,2 - 4 mm-ig horganyzott és műanyagos kivitelben.

 Tradíció Kft.

Tradíció Kft.

Vállalkozásunk, a Kőházy - Tradíció Kft. története az 1923-as évig nyúlik vissza: id. Kőházy György ekkor alapította meg kefe- és ecsetgyártó üzemét Erdélyben, Kolozsvárott. Az alapító egyre sikeresebb vállalkozásának telephelyét később Budapestre költöztette át, és itt folytatta ipari tevékenységét.

3K 2002 Fémipar

3K 2002 Fémipar

Kerítések Termékeink az alábbi felületkezelő bevonatokkal rendelhetők: - Alapozó festés - Egyedi, a megrendelő által választott bármilyen szín - Tüzi horganyozás - Porfestés (RAL színtáblázat alapján) - Tüzi horgany + porfestés (extra időtállóság) Az úszókapuk és a kétszárnyú nagykapuk automatizálva is rendelhetők. Amennyiben megtetszett önnek valamelyik általunk gyártott termék.

A kerítés

A kerítés

A modern építészet a beton felé fordul. Nemcsak tartószerkezetként, hanem homlokzatburkolatként, térburkoló - térelválasztó elemként, önmaga anyagszerűségét megmutató felületként használja. Cégünk -elsősorban- előregyártó üzemünkben beton kerítéspanelekkel és oszlopokkal, különféle struktúrált felületek kialakításával készített kerítésrendszereket kínál, a hozzá szükséges kiegészítőkkel.Ezek: kapuk, fa, fém, kerítésbetétek, fedkövek, biztonsági tüske, térkövek, elektromos védelem stb.

A kovácsoltvas mestere

A kovácsoltvas mestere

A kovácsoltvas újra reneszánszát éli. A kovácsoltvas kapu, kerítés és korlát a mediterrán és tradicionális otthon kedvelt eleme, amelyet kiegészíthetünk kovácsoltvas kerti bútorral. Ugyanakkora biztonságra való törekvés keretében a házunkat a bejárati ajtóra és az ablakokra szerelt kovácsoltvas ráccsal védhetjük az illetéktelenektől. A kovácsoltvas kapu és kerítés rendkívül tartós, egyedi, hiszen minden darab kézzel készül. Festéssel, antikolással megvédjük a környezeti hatásoktól, így hosszú ideig élvezhetjük kovácsoltvasból készült kerítésünket.

A telekhatár - sövény, kerítés, fal

A telekhatár - sövény, kerítés, fal

Az embernek ugyanúgy szüksége van a más emberekkel való kapcsolatra, mint az elvonulásra, visszahúzódásra is. Ez utóbbira a kert és a ház ad módot. Ezért minden kertben lenni kell olyan védett zugnak, amely rejtve van a kíváncsi pillantások elől.

A-Góbé 94

A-Góbé 94

1994 óta foglalkozunk az építő- és fémiparhoz kapcsolódó kisebb-nagyobb volumenű szakmunkák végzésével, de nem tekintjük kevésbé fontosnak a magán-, valamint jogi személyek, intézmények kifogástalan kiszolgálását sem.

Agócsker

Agócsker

Az Agócsker elkötelezte magát arra, hogy az általa végzett tevékenységek és nyújtott szolgáltatások minősége megfeleljen a szerződésekben vállalt kötelezettségeknek, a törvényi előírásoknak és a vevői elvárásoknak, illetve ahol lehet, meghaladja azokat. Az Msz En Iso 9001:2001 minőségirányítási rendszer segítségével a folyamatos minoségjavítás stratégiája mellett döntöttünk, nálunk központi kérdés a vevői igényeinek megismerése és teljesítése.

Hirdetés
Akác fakerítés

Akác fakerítés

Mutasd a kerítésed, megmondom ki vagy! Minden Hozzád érkező látogató a kerítéseddel szembesül először, ezért kulcsfontosságú, hogy igényesen és szemet gyönyörködtetően nézzenek ki a birtokodat határoló lécek. Ha szép a kerítésed, más szemmel tekintenek Rád is és házadra is. Valóban mutatós, egyedi, és időtálló fakerítést szeretnél, mindezt költséghatékonyan? Válassz minket és szerezd meg a legjobb léceket olcsón, közvetlenül a termelőtől! Minőségi fakerítésünk igazi díszévé válik kertednek, ráadásul pénzednél maradhatsz a mostani nehéz gazdasági körülmények ellenére is!

Albikereső.hu, albérlet, eladó, kiadó, lakások, ingatlanok

Albikereső.hu, albérlet, eladó, kiadó, lakások, ingatlanok

Albikereső.hu, albérlet Ingatlant keres vagy eladna? Hirdesse, vagy találja meg álmai ingatlanát az Albikereső.hu portálon ! Vidéki vagy budapesti albérlet érdekli? Kivenne egy szobát, netán egy egész lakást vagy házat? Albérlet kínálatunkban szabadon válogathat a kiadó lakások, családi házak vagy szobák között, a böngészés gyors és egyszerű! Eladó, kiadó ingatlan Budapesten és vidéken, képekkel! Lakások, családi házak, albérletek, INGYENES értesítő szolgáltatással. A regisztráció és a hirdetés elhelyezés is teljesen ingyenes !

Alfa Beton Kft.

Alfa Beton Kft.

Cégünk 1989-ben kezdte meg tevékenységét, 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás. Fő profilunk az egyedi beton, és vasbeton termékek gyártása. Az árjegyzékben feltüntetett termékeken kívül, egyedi tervezés és árképzés alapján az alábbi beton és vasbeton elemek gyártását vállaljuk: - nagyméretű aknaelemek gyártása cca. 25 m3-ig, vízzáró kivitelben, - kerítéslábazatok, fedkövek, kerítéspallók betonból, műkőből, gyöngykavics és kőzúzalékos mosott kivitelben, - támfalelemek T' és L' keresztmetszettel, igény esetén folyókával együtt, - egyedi pont, tömb, és kehelyalapok cca. 5 t/ db-ig, - zsaluzó kéregelemek 5-10 vastagságban, fesztávtól függően - olaj-, és homokfogó aknák, - zsilip és áteresz elemek, - nagy teherbírású árokáthidalók, aknafedő fedlapok, - valamint más egyedi betontermékek.

Alufer Bt.

Alufer Bt.

Az Alufer Bt. kaputechnikai termékek, riasztórendszerek, gyengeáramú termékek kereskedelmével és telepítésével foglalkozik. A cég 1989-ben alakult családi vállalkozásként, lakatosipari és műszaki ismeretekre alapozva. Azóta számtalan cégnél és családi háznál volt alkalmunk megmutatni, hogy mit tudunk. Munkánk végzése során a legfontosabb szempont a minőség, mert jól tudjuk, hogy a legjobb reklám az elégedett ügyfél.

Antik épitőanyag

Antik épitőanyag

Mottónk: A stílus jegyében, szolgálatukra! /(építse-alakítsa-tegye-változtassa) egyedivé otthonát (segítségünkkel-velünk) Az antiképítőanyag site-ot azzal a céllal hoztuk létre, hogy mindenki számára elérhetővé váljanak az általunk kínált antik építőanyagok.

Art Sahinler Kft.

Art Sahinler Kft.

Cégünk - a családi vállalkozásként alakult Art Sahinler Kft. - kovácsoltvas elemek forgalmazását végzi. A nagy gyártási múlttal rendeklező török Sahinler Ferforge kizárólagos magyarországi forgalmazójakánt a gyár teljes termékpalettája elérhető nálunk. A török üzemben a kovácsoltvas elemek gépi megmunkálással készülnek. A folyamatos saját termékfejlesztés útján újabb és újabb egyedi formák születnek, ezek Sahinler védjegy alatt kerülnek forgalomba. Honlapunkon ezeket a termékeket a Sahinler Márkatermékek kategóriában külön kiemeltük.

Automata kapu

Automata kapu

1992-től indult, az épület automatizálásra kiterjedő önálló ágazatunk. Ez magában foglalja : szekcionált garázskapuk, ipari kapuk, automata üvegajtók, parkolásgátló rendszerek és sorompós beléptető rendszerek forgalmazása és beszerelése, valamint lebegő-tolókapuk és nyílókapuk gyártása mellett, mindezek automatizálását is.

Autosec

Autosec

Cégünk, az Autosec Kaputechnika Kft. - második generációs hagyományok folytatásával - az ezredfordulón alakult. Cégünk 3 divízióval áll ügyfelei rendelkezésére: 1.Biztonsági rácsok és redőnyök 2.Ipari felhasználású kapuk (szekcionált-, tűzgátló- és gyorskapuk) 3.Lakossági garázskapuk és kapunyitó automatikák Irodával és bemutatóteremmel az ország 3 helyén, Budapesten, Kecskeméten és Cegléden várjuk ügyfeleink jelentkezését, hogy segíthessünk igényeik gyors, pontos és szakszerű megoldásában. Szolgáltatásunk teljes körű. Termékeink forgalmazásán túl a felmérést, a tanácsadást, a telepítést és a szervizelést is cégünk végzi ! Hisszük, hogy ügyfeleink érdekeit szolgáljuk azzal, hogy nincs szükség a különböző fázisok elvégzéséhez más-más alvállalkozót keresnie, miközben így a költségeit is alacsonyabban tudjuk tartani. Értékesítőink szaktanácsadással, helyszíni felméréssel segítik az adott helyszínre a megfelelő műszaki megoldás és termékek kiválasztását.

Tuti menü