Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kerítés festés képes leírás - Kerítés.tlap.hu
részletek »

Kerítés festés - Kerítés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kerites.tlap.hu » Kerítés festés
Keresés
Találatok száma - 10 db
 Tradíció Kft.

Tradíció Kft.

Vállalkozásunk, a Kőházy - Tradíció Kft. története az 1923-as évig nyúlik vissza: id. Kőházy György ekkor alapította meg kefe- és ecsetgyártó üzemét Erdélyben, Kolozsvárott. Az alapító egyre sikeresebb vállalkozásának telephelyét később Budapestre költöztette át, és itt folytatta ipari tevékenységét.

Basacolors Kft.

Basacolors Kft.

A Basacolors Kft 2011-ben indult útjára kizárólag magyar tulajdonú vállalkozásként. Tulajdonosai és munkatársai már több mint 10 éve a magyar piacon, azon belül is a festékek-lakkok, tömítők-ragasztók, vegyi áruk és szerszámok nagykereskedelmével foglalkoztak. Tapasztalatainkat összegyűjtve azzal a céllal hoztuk létre vállalkozásunkat, hogy a magyar kiskereskedőknek, vállalkozóknak és ez által a lakossági vásárlók részére kiemelkedő színvonalú és minőségű termékeket biztosítsunk.

Egrokorr Festékipari Zrt.

Egrokorr Festékipari Zrt.

Az Egrokorr Zrt. 1990. december 31-én alakult. Fő tevékenysége a festék- és bevonóanyag gyártás (TEAOR 2030'08). Lakkok, hígítók, fugamasszák, zománcok, festékek, bevonóanyagok, alapozók, korróziógátló alapozók, impregnálók, olajos tapaszok

Iso-Thermo Kft.

Iso-Thermo Kft.

Cégünk, az Iso-Thermo Kft. 1989. október 15-én alakult Szentendrén. Az alapító tagok a Szentendrei Építőipari Szövetkezet és a Tapolcai Szigetelőanyag gyár volt. Az időközben lezajlott privatizációs folyamat következtében a cég átalakult svéd-magyar vegyesválalattá, így neve Iso-Thermo svéd-magyar Kft-re változott. Folyamatos termékfejlesztés mellett 1998-ban egy pilisvörösvári, majd 2002-ben egy budakalászi telephellyel bővült, így növelve régiós piaci jelenlétét.

Matriale 2007 Kft.

Matriale 2007 Kft.

Egy új kezdeményezés részese lehet kedves Partnerünk, amennyiben az internet adta lehetőségeket kihasználva festéket, építőanyagot, segédeszközöket, vagy a felújításhoz- építkezéshez szükséges bármilyen építőanyagot keres, rendel, vásárol. Házhozszállítással, részletes szaktanácsadással segítünk Önnek, hogy ne kelljen többet a festékboltból cipelnie a kiválasztott termékeket. Rendeléseikor minden esetben telefonon egyeztetünk Önnel, a szállítás várható idejéről, költségéről, és a mennyiségek pontos kiszámításában is rendelkezésére állunk.

Molnárdekor

Molnárdekor

Cégünk magyar családi vállalkozásként indult 1990-ben. Fő profilunk ebben az időszakban külső, belső, és lakossági festékek forgalmazása volt. Jelenleg is magyar kézben van az üzletünk, igyekszünk minden professzionális igényt kielégíteni, legyen az egy kerités lefestése vagy egy komplett hőszigetelési rendszer összeállítása.

Prestige Duo

Prestige Duo

Szeretettel várjuk üzletünkben, ahol számos festék színt és márkát találhat. Készséggel állunk rendelkezésére és adunk tanácsot, ha elakadna, vagy a nagy választék zavarná meg. Forduljon hozzánk bizalommal. Ezen kívül hőszigetelő rendszerrel is foglalkozunk, ebben is szívesen állunk rendelkezésére, ha tanácsra lenne szüksége. Látogasson el hozzánk Ön is.

Szilágyi és Rubin Kft.

Szilágyi és Rubin Kft.

A Szilágyi és Rubin Kft 1997. január 01. napján alakult, a Szilágyi autójavító és a Rubin festékbolt egyéni vállalkozásokból. Fő tevékenységeink az autójavítás, műszaki vizsgáztatás, festék kiskereskedelem. Tevékenységünk bővült kivitelezéssel, festési munkálatok végzésével, utólagos hőszigetelési rendszerek elkészítésével, számítógépes színkeveréssel, házhoz szállítással; valamint motordiagnosztikai vizsgálattal, hibakódolvasással, eredetvizsgával, és teljes körű szervizeléssel.

Szín-Vonal Üzletház

Szín-Vonal Üzletház

Debreceni festékboltunkban a finn Tikkurila és a lengyel Jedynka márkák teljes termékpalettáját kínáljuk, legyen szó lakossági vagy ipari bevonatrendszerekről. Ezeken kívül megtalálhatók kínálatunkban az olasz Becker Acroma faipari festékei, és a szintén olasz Palinal autófestékek. 2013 januárjától egy újabb termékcsaládot vezettünk be, a ThermoShield energiamegtakarító bevonatokat thermokeramikus membrán technológiával.

Hirdetés
Túra-Truck Kft.

Túra-Truck Kft.

A Túra-Truck Kft. 1995-ben indult, azzal a céllal, hogy Oroszlány és térségének építőanyag keresletét a lehető legmagasabb szinten kiszolgálja. Vállalkozásunk kezdetben tüzelőanyag-kereskedelemmel foglalkozott, majd a növekvő igényeknek megfelelően fokozatosan bővítette termékkínálatát.

Tuti menü