Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kerítéselemek képes leírás - Kerítés.tlap.hu
részletek »

Kerítéselemek - Kerítés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kerites.tlap.hu » Kerítéselemek
Keresés
Találatok száma - 10 db
Cortinaplast Kft.

Cortinaplast Kft.

A műanyag kerítéselemeket vonzó kinézetű masszív profilokként hagyományos alakzatokban gyártják. Az anyagában való színezés ugyanúgy, mint a Cortinaplast alapanyag az időjárás viszontagságaival szemben ellenálló képességgel rendelkezik és ezért a profilok kinézete évek múltán sem változik.

Fakeritéselem

Fakeritéselem

Az új ingatlan építésének szerves része a kerítés építése, amely a legkülönfélébb kerítéselem fajtákból lehetséges. A legfontosabb szempont, ami alapján döntenünk kell a kerítéselem anyaga, színe, minősége szempontjából, hogy milyen környezetbe kell beilleszteni, hogyan fog mutatni az egész részeként az újonnan tervezett, épített kerítés.

Ferrotransz-Hungary Kft.

Ferrotransz-Hungary Kft.

Társaságunk acél áruk kis és nagykereskedelmével foglalkozik. Cégünknél a minőség és megbízhatóság alapvető fontosságú. Célunk, hogy valamennyi kedves megrendelőnk bizalmát megszerezzük, megtartjuk és elvárásaiknak megfelelő szolgáltatásokat nyújtsunk.

Gerőcs Kerámia Kft.

Gerőcs Kerámia Kft.

A Gerőcs Kerámia Kft. története 1993-ig nyúlik vissza, ugyanis ekkor alakult meg jogelődje egyéni vállalkozásként Jászberényben. A Jászság fővárosában illetve térségében elsőként kezdtük meg csempék, padlólapok és egyéb különféle fürdőszobai kiegészítők forgalmazását.

Horoz Kft.

Horoz Kft.

A Horoz Kft. 2001. július 18-án alakult társas vállalkozásként. Kezdetben egy 40m2-es bérelt helységben indultunk, majd 2003 óta Családi vállalkozássá alakultunk át. Ekkor vásároltunk saját telephelyet, ahol jelenleg is dolgozunk. Kezdetben főleg kereskedelmi tevékenységet, ma már azonban a gyártásra és a fejlesztésre fektetünk nagyobb hangsúlyt a versenyképesség eléréséhez.

Kerítés-Speciál Kft.

Kerítés-Speciál Kft.

Cégünk a minőség, megjelenés, megbízhatóság alapelvek megvalósításának célkitűzésével alakult. A Kerítés-Speciál Kft. a Deltafencing kerítésrendszerek kizárólagos forgalmazójaként széles s-minden igényt kielégítő- termékskálával jelenik meg az egyedi megjelenésű kerítések kínálatában. Forgalmazott kerítés termékeink- a folyamatosan ellenőrzött gyártástechnológia mellett a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek. Deltafencing kerítések speciális műanyag bevonattal felületkezelt termékeire 10 év - átrozsdásodás elleni- garanciát adunk. A nálunk vásárolt kerítés elemekhez minden esetben megfelelőségi tanúsítványt biztosítunk.

Klau és Társa Kft.

Klau és Társa Kft.

Cégünk, a Klau és Társa kft. a legkülönfélébb kerítéselemek, drótfonatok gyártásával és forgalmazásával foglalkozik, sokéves tapasztalattal. Emellett az összes kerítésépítéshez szükséges kiegészítőt is megvásárolhatja tőlünk, termelői áron. Vásároljon közvetlenül a gyártótól kedvező árakon kerítést, támogassa a magyar gazdaságot! Termékeink prémium kategóriás, időtálló termékek, teljes körű garanciával. Mi mindenben állunk rendelkezésére! Az ország minden pontjára kiszállítjuk, és igény szerint fel is szereljük minőségi kerítéselemeinket, vagy akár postai úton is eljuttatjuk Önhöz! Látogassa meg internetes oldalunkat a részletes információkért!

Nádkerítés

Nádkerítés

A nádszövet gyakran használt megoldás kertünk dekoratív elkerítéséhez. Webáruházunkban több méretben található elválasztó nádszövet, árnyékoló nádszövet, dekorációs nádszövet rendelhető, nézzen körül! A nádszövet előnye, hogy kedvező áru, mégis teljes takarást biztosít, így kiváló választás a fa kerítések alternatívájaként. Vendéglátóhelyeken, régi parasztházaknál vagy hétvégi házaknál is tetszetős. Kerítéseink alapanyagaként csak idei nádat használunk, így a minőségben biztosan nem fog csalódni!

Turcsányi és Társai Kft

Turcsányi és Társai Kft

A Turcsányi és Társai Kft., mint vasáru kis - és nagykereskedelemmel foglalkozó vállalkozás, 1993-ban 3 millió Ft törzstőkével jött létre. A nyereség folyamatos visszaforgatása következtében a vállalat tőkéje évről évre megfelelő ütemben növekedett, és a rendszeres fejlesztés hatására mára korszerű kiszolgálást biztosító vállalkozássá váltunk.

Hirdetés
Vasszerkezet

Vasszerkezet

Cégünk acélszerkezetek gyártásával kivitelezésére szakosodott, egy dinamikusan fejlődő, gyors és gazdaságos kivitelezést, gyártást tesz lehetővé. Profilunk: acélszerkezetek gyártása, kapuk, kerítések, korlátok, rácsok, lépcsők, feljárok, előtetők, portálok egyedi fémszerkezetek készítése. Idom anyagokból és kovácsolt acélokból egyaránt tervezünk és kivitelezünk. Múlt és a jövő anyaga a fém, esztétikus és tartós eszközök gyártását, kivitelezését teszi lehetővé.

Tuti menü