Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kerítésrendszerek képes leírás - Kerítés.tlap.hu
részletek »

Kerítésrendszerek - Kerítés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kerites.tlap.hu » Kerítésrendszerek
Keresés
Találatok száma - 10 db
Betafence kerítések

Betafence kerítések

A Betafence társaság a kerítések, kerítéselemek 1. számú európai gyártója a kerítésrendszerek és a belépési ellenőrzés legnagyobb ipari gyártási portfóliójával. A Betafence társaság a legjobb minőségű kerítésgyártás 125 éves múltjára tekinthet vissza. A társaság élenjáró vállalatként meghatározó jelentőségű a gyártásban, szolgáltatásokban és az innovációk bevezetésében az összes többi kerítést gyártó és forgalmazó cég minőségi színvonalára.. A Betafence társaság termékei a gyártási technológia és a felületkezelés tekintetében egy osztállyal magasabb szintre sorolhatók a piacon elérhető többi hasonló árú termékhez képest.

Johnny Servis

Johnny Servis

A Johnny Servis négy évtizedes kanadai, és tíz évnél hosszabb európai tapasztalataira támaszkodva kínálja komplex szolgáltatásait a kulturális, társadalmi és sportrendezvények, valamint építkezési felvonulási területek technikai hátterének biztosításában, egész Cseh Köztársaságban, és a környező országokban. Cégünk mobil JOHNNY WC-k, mobil mosdótechnika, minden típusú mobil kerítés és kordon, építkezési konténerek és épületek, parti sátor és tartozékaik forgalmazásával, ezek rövid- valamint hosszúidejű bérbeadásával, valamint ezen berendezések szervizelésével, továbbá más egyéb kiegészítő szolgáltatásokkal és termékekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Kerítésrendszerek Kft.

Kerítésrendszerek Kft.

A Kerítés Bolt egy kerítésekkel, kerítésrendszerekkel foglalkozó online bemutatóterem, katalógus és webáruház. Termékeinket különös körültekintéssel választottuk ki, hogy ügyfeleinknek kiváló minőségű kerítésekkel szolgálhassunk.

Lochner Kft.

Lochner Kft.

A legtöbb, elterjedten alkalmazott biztonsági rendszer azután aktiválódik, miután a behatoló belépett a birtok vagy intézmény területére. Az érzékelők kialakításától és a rendszer tudásától függően több másodperc, akár percek is eltelhetnek, mire a tulajdonos vagy a járőrszolgálat intézkedni tud. Ez idő alatt a behatoló jelentős anyagi kárt okozhat. A kültéri vagyonvédelmi rendszerek feladata, hogy még az objektum elérése előtt tájékoztassák a tulajdonost a behatolás tényéről. A különböző lépésérzékelők, drótkerítés felügyelők vagy infrasorompók képesek ugyan jelezni a behatolást, viszont nem képesek megelőzni azt.Az elektromos kerítésvédelem tovább mutatva az említett eszközökön, olyan fizikai és pszichológiai akadályt állít, mely elijeszti az illetéktelen személyt még a behatolás előtt.

Plast-Text 2002

Plast-Text 2002

Magyarországon elsőként PVC kerítések, kapuk, erkélykorlátok gyártását, forgalmazását tűzte ki célul a Plast-Text 2002. A kerítések, kapuk műszaki és esztétikai paraméterei világszínvonalon állnak. A nagy megbízhatóságú PVC idomok acél, illetve eloxált alumínium betétekkel kombinálhatók. Az UV védettség 10 év színárnyalat garanciát biztosít. Mechanikai szilárdság -40°C és +200°C tartományban garantált. Festést nem igényel, illetve nem festhető. Könnyen gyorsan szerelhető.

Salgo

Salgo

Mobilis kerítés, többször áttelepíthető, követi a talaj domborzati viszonyait. Horganyzott huzalból, csuklós kapcsolódással készül. Jól tűri az időjárás és terepviszonyokat. Hosszú élettartammal rendelkezik.

SilverGlass

SilverGlass

Fő profilunk kerítésrendszerek forgalmazása és telepítése. A kerítések legnagyobb választékával, komplett kivitelezési szolgáltatásokkal állunk megrendelőink rendelkezésére. Minőségi kerítéseket kínálunk ipari-, lakossági-, sport- és mezőgazdasági célokra, vállaljuk azok szakszerű telepítését és/vagy szállítását. Működési területünk kiterjed az egész országra.

SM-Huzal

SM-Huzal

Cégünk 1990-ben magánvállalkozásként indult teljesen kezdetleges berendezésekkel, alapvetően kerítésfonat gyártásra szakosodva. 1992-ben vásároltuk az első automata berendezést, és ettől kezdve a fejlesztéssel gyakorlatilag nem álltunk le. Napjainkra gépeink közt nem ritka a nagy értékű, teljesen automatizált numerikus-vezérlésű berendezés sem.

Táblás kerítések

Táblás kerítések

Táblás kerítések: Az átláthatatlan tábláktól a rácsokon keresztül a virágfuttatóig. Többféle méretben, keretvastagságban kapható tábláink minden igényt kielégítenek. Termékeink gombaölővel kezeltek. Leválasztó kerítések: Vadászkerítés, jelképes kerítés, korlát többféle méretben kapuval oszlopokkal. Az Ön igényei szerint.

Hirdetés
Xfence

Xfence

Az Xfence kerítésfonat Új-Zélandon az Euro Corporation gyárában a legkiválóbb minőségű dróthuzalból egy forradalmian új - hidegen kovácsolt - gyártási technológiával készül, hogy győzedelmeskedjen a legzordabb időjárási- és a legextrémebb terepviszonyok felett. A szabályos sima felületű X csomó csúszásmentesen rögzíti a függőleges és a vízszintes huzalszálakat, hogy önmagában is állékony, könnyen építhető kerítésfonat jöjjön létre. A XFENCE kerítésfonat nagyfokú szilárdsága és tartóssága, valamint a szálosztás kivételes variálhatósága alkalmassá teszi bármely felhasználási területre, ugyanúgy megállja a helyét otthon, a legelőn, az erdőben vagy akár egy autópálya, repülőtér, vagy ipartelep kerítéseként is.

Tuti menü