Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kovácsoltvas kerítés képes leírás - Kerítés.tlap.hu
részletek »

Kovácsoltvas kerítés - Kerítés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kerites.tlap.hu » Kovácsoltvas kerítés
Keresés
Találatok száma - 21 db
A kovácsoltvas mestere

A kovácsoltvas mestere

A kovácsoltvas újra reneszánszát éli. A kovácsoltvas kapu, kerítés és korlát a mediterrán és tradicionális otthon kedvelt eleme, amelyet kiegészíthetünk kovácsoltvas kerti bútorral. Ugyanakkora biztonságra való törekvés keretében a házunkat a bejárati ajtóra és az ablakokra szerelt kovácsoltvas ráccsal védhetjük az illetéktelenektől. A kovácsoltvas kapu és kerítés rendkívül tartós, egyedi, hiszen minden darab kézzel készül. Festéssel, antikolással megvédjük a környezeti hatásoktól, így hosszú ideig élvezhetjük kovácsoltvasból készült kerítésünket.

Art Sahinler Kft.

Art Sahinler Kft.

Cégünk - a családi vállalkozásként alakult Art Sahinler Kft. - kovácsoltvas elemek forgalmazását végzi. A nagy gyártási múlttal rendeklező török Sahinler Ferforge kizárólagos magyarországi forgalmazójakánt a gyár teljes termékpalettája elérhető nálunk. A török üzemben a kovácsoltvas elemek gépi megmunkálással készülnek. A folyamatos saját termékfejlesztés útján újabb és újabb egyedi formák születnek, ezek Sahinler védjegy alatt kerülnek forgalomba. Honlapunkon ezeket a termékeket a Sahinler Márkatermékek kategóriában külön kiemeltük.

BB Épitőipari Bt.

BB Épitőipari Bt.

Cégünk nem csak garanciát ad az általunk végzett munkákra, hanem felelősséget is vállal érte. Az általunk gyártott díszítő és tartó elemek olyan - az Európai Unió által meghatározott - szabványok szerinti rögzítésekkel készültek, melynek elmozdulási együtthatója nem haladja meg az Unió által meghatározott alsó határt.

Budakapu

Budakapu

Rozmán Zsolt, lakatosipari vállalkozó vagyok. Cégemet 2002-ben alapítottam, 10 éves szakmai tapasztalat megszerzése után. Kis létszámú,életpályájának felfutó szakaszában lévő vállalkozásunk a fokozott minőség előállítására törekszik.

Egyesült Acél Kft.

Egyesült Acél Kft.

Budakeszi a Szabadság-hegy szelíd lankáin, Budapesttől alig néhány kilométerre fekvő, több mint 400 esztendős, jelenleg 15 000 lakost számláló, hangulatos kisváros. Ebben a festői szépségű erdők és hegyek ölelte környezetben található cégünk kovácsműhelye, valamint a termékeinket bemutató raktár áruháza.

Eleven Mester Kovács Kft.

Eleven Mester Kovács Kft.

Ha új kovácsoltvas kerítés, kapu vagy rozsdamentes korlát készíttetésén gondolkodik könnyen parkolópályán találhatja magát, ezen segítünk mi. Válassza cégünket, az Eleven Mester Kovács Kft.-t, hogy legütősebb megoldást kaphassa. Oldalainkon azokat a fontos információkat foglaltuk csokorba, melyeknek az áttekintése és felhasználása segít abba, hogy a legprofibb kovácsoltvas megoldásokat válassza. Jó döntését kimeríthetetlen referencia bázissal, és minden esetben ingyenes (és kötelezettségmentes) felméréssel, szaktanácsadással is segítjük az ország bármely pontján, így nem érdemes hezitálnia, hiszen ezzel csak nyerhet!

FémDekor Kft.

FémDekor Kft.

Kovácsoltvas kerítésének elkészítését és megtervezését vállaljuk a lehető legrövidebb határidővel. Igyekszünk ügyfeleinknek minden esetben a legoptimálisabb ajánlatot adni. Szeretném kiemelni, hogy az optimális nem egyenlő a legolcsóbbal. Sajnos tudom, hogy Magyarországon az ár a legnagyobb úr a legtöbb ember számára jelen helyzetünkben, de mégis azt gondolom, hogy egy kerítés esetében a tartósságot és a minőséget előtérbe kell helyezni. Gondolom, ha már százezreket kifizet egy kovácsoltvas kerítésre, akkor nem akar néhány tízezer forint miatt egy esztétikátlan kovácsoltvas kerítést kapni, aminek a tartóssága is megkérdőjelezhető?

Fermex Kft.

Fermex Kft.

A Fermex Kft. a hazai kovácsoltvas és rozsdamentes termékek egyik legnagyobb forgalmazója. Kínálatunkban megtalálhatóak az olasz Faddini gyár kapumozgató termékei és kiegészítői, az olasz FAC cég kapu és ajtóvasalatait, és a szintén olasz IND.I.A márka is képviselteti magát nálunk. Magas minőségű kovácsoltvas elemeket és rozsdamentes korlátrendszereket forgalmazunk. A Fermex kft. a termékek kis és nagykereskedelmét is ellátja. Bemutató termünkben lehetőség nyíilk megtekinteni az összeépített elemeket, hogy ötletet kapjanak kerítésük, korlátjuk elkészítéséhez. Több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal segítjük a hozzánk forduló kivitelezőket, vagy magánszemélyeket. Cégünk nem csak az árusításban partner, de szerviz szolgálatunkhoz is bármikor fordulahtank az ügyfelek.

Haszonfém Kft.

Haszonfém Kft.

Debrecen és Újfehértó városában megtalálhatóak főleg acél és polikarbonát kereskedelemmel foglalkozó üzleteink. I. és II. osztályú acéllemezek, -csövek, kovácsoltvas termékek, kapu- és ajtóvasalatok, illetve rozsdamentes termékek, fémdetektorok és polikarbonát lemezek várják a vásárlókat. Számos termék közül válogathatnak szaktanácsadóink naprakész segítségével. Folyamatosan bővülő termékpalettával állunk rendelkezésre, a vásárlói igényeket kielégítendő. Hatékonysági szempontból, akár házhoz szállítást is vállal a Haszonfém Kft.

Hirdetés
Kovácsoltvas

Kovácsoltvas

A vas vagy kovácsoltvas kerítés tükrözi a lakók ízlését, biztonságról és harmóniáról való elképzelését, egyedi jellegüknél fogva családi házak, villák rendkívül esztétikus, exkluzív jellegű díszei. A kerítés kiválasztásakor figyelembe kell vennie házának stílusát és, hogy az adott kerítéstípus harmonizáljon leendő környezetével.

Kovácsoltvas Kapu

Kovácsoltvas Kapu

Varga Imre vagyok, főként kovácsoltvas kapuk, kovácsoltvas kerítések, Kovácsoltvas erkélykorlátok, lépcsőkorlátok,kovácsoltvas kertajtók, kovácsoltvas ajtó-és ablakrácsok készítésével foglalkozom. Arra törekszem, hogy kiváló minőségben és viszonylag olcsón tudjam elkészíteni a kovácsoltvas tárgyakat, kerítéséket.

Kovácsoltvas kapu, kerítés, korlát gyártása

Kovácsoltvas kapu, kerítés, korlát gyártása

Kovácsoltvas- az időtálló szépség és elegancia. Kovácsoltvas kerítéseinket, kapuinkat azoknak ajánljuk, akik számára fontos a design és az egyediség. Rengeteg dísz és minta közül lehet választani, egyéni ízlés szerint, a variációk száma szinte végtelen. Cégünk vállalja kiváló minőségű kovácsoltvas kapuk, kerítések, kovácsoltvas korlátok, egyéb vas kerítések, biztonsági rácsok, egyéb lakatos munkák, előtetők készítését tervezéstől a teljeskörű kivitelezésig. Továbbá nyíló- és tolókapuk automatizálásával is foglalkozunk. Minta kerítések, kapuk, korlátok, rácsok honlapunkon árakkal szerepelnek. De természetesen bármilyen más, egyedi igény megvalósítását is vállaljuk. Kérjen egyedi árajánlatot!

Kovácsoltvas kerítés készítése

Kovácsoltvas kerítés készítése

Kovácsoltvas kerítés készítését egyedi elképzelés alapján is vállaljuk! Kerítések, kapuk, korlátok, rácsok készítését egyedi elképzelés, minta alapján is vállaljuk! Új elemek készítése mellett javítjuk, kiegészítjük, átalakítjuk meglévő kovácsoltvas elemeket is! A munkákat rövid határidővel műhelyben készítjük el, helyszíni felméréssel és szereléssel! Egyéb fémmunkákkal kapcsolatban a Lakatos munkák, Bádogos munkák, valamint Rézkilincsek tisztítása, felújítása bemutató oldalainkon további információkat találhat!

Kovácsoltvas Munkák

Kovácsoltvas Munkák

Vállalkozásom 1996 januárjában kezdte működését, eleinte kereskedelmi tevékenységgel, budapesti székhellyel. 1998- ban Szigethalmon közös lakatos műhelyt nyitottunk gyerekkori barátommal Palásthy Miklóssal. Ettől kezdve önálló munkáinkkal jelentünk meg az építőipar széles palettáján. A közös vállalkozásunk fejlődésének köszönhetően Miklós barátom 2003-ban külön műhelyt nyitott Nagykovácsiban. Azóta két műhelyben, két településen, akár egységes erővel készítjük el megrendelőink igényeinek megfelelő lakatos munkáinkat.

Kovácsoltvas-üveg korlát

Kovácsoltvas-üveg korlát

Üveggel és fával is kombinálható, egyedi tervezésű korlátot, fémszerkezetet, üvegfalakat képzelt el otthonába, üzletébe? Tartós és dekoratív kültéri, beltéri fémkorlátokat, valamint rozsdamentes és üvegkorlátokat gyártunk. Ehhez itthon mi értünk a legjobban. Csiszoljuk, lefestjük és végül össze is szereljük az Ön kényelme érdekében. Felújításban gondolkodik? A kisföldalatti rézmunkái a mi kezünk által keltek új életre. Várjuk hívását, hogy Önnek is bebizonyíthassuk szakértelmünket! Kérjen ajánlatot online még ma!

Modern kerítések kovácsoltvasból

Modern kerítések kovácsoltvasból

Az akácból, kőrisből, vörös- vagy borovi fenyőből készült fakerítés egyik legfőbb előnye a természetes hatás, a kovácsoltvas kerítés a kifinomult elegancia benyomását kelti, a korunk kihívásaira szabott modern WPC kerítés pedig nemcsak esztétikus, hanem roppant időtálló is. Bármilyen elképzelése is legyen, mi garantáljuk, hogy a minőségi anyaghasználat és a kiemelkedő szakértelem nem emeli az egekbe a kerítés árakat. Merítsen ihletet galériánkból, tűzdelje meg egyedi elképzeléseivel, és kérjen ajánlatot online!

Palmetta-Harmónia Kft.

Palmetta-Harmónia Kft.

Vállaljuk kovácsoltvas kapu, kovácsoltvas korlát, kovácsoltvas kerítés, lépcső, féltető, bútor, térplasztika tervezését, teljes kivitelezését és egyéb lakatos, díszműlakatos, díszműkovács munkákat is.

Tuti menü