Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mobil kerítés képes leírás - Kerítés.tlap.hu
részletek »

Mobil kerítés - Kerítés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kerites.tlap.hu » Mobil kerítés
Keresés
Találatok száma - 6 db
Container Market Kft.

Container Market Kft.

Cégünk, a Container Market Kft. fő tevékenysége mobil épület (irodakonténer, öltözőkonténer, őrkonténer, porta, toalett és szaniter konténer), kordon, mobil WC, mobil kerítés és áramfejlesztő, generátor bérbeadása az ország egész területén.

Ekro

Ekro

Cégünk 1996-ban alapult Betéti társaságként, mely épitőipari állvány és zsalurendszerek kivitelezésével, bérbeadásával kezdte el épitőipari tevékenységét.2001-ben társaságunk Korlátolt Felelősségű Társasággá alakult és a már magyarországon működő több külföldi épitőipari céggel eggyütt, szakembereinkkel karöltve folytattuk épitőipari tevékenységeinket.

Haberkorn Kft

Haberkorn Kft

A Haberkorn Kft. 2009 januártól megkezdte a mobil kerítések forgalmazását. A mobil kerítések igen elterjedtek az - építőiparban építkezések elkerítéséhez, - iparvállalatoknál kültéri egységek elhatárolására , - zenei rendezvények, koncertek területeinek leválasztására, - út és mélyépítéseknél az épített terület biztosítására.

Mobilkerítés Bérlés

Mobilkerítés Bérlés

Cégünk 2004-es alakulása óta a mobilkordon bérlés és kölcsönzés színterének meghatározó szereplője. Vállalkozásunk 100 százalékig magyar tulajdonban van, így Ön megrendelésével teljes egészében a magyar kis- és középvállalkozások versenyképességét segíti. Minden esetben tapasztalt és megbízható kollégákkal állunk a rendelkezésére, de kis- és nagyvállalatok részére is teljesítünk megrendeléseket. Minden esetben a hosszú távú üzleti kapcsolatok kialakítására törekszünk, emiatt bérleti díjaink, valamint szállítási- és egyéb költségeink személyre szabottak, a konkurens cégekhez mérten a legkedvezőbbek. Az elvállalt megrendeléseket minden esetben pontosan, a megrendelő igényeit maximálisan szem előtt tartva teljesítjük. Próbálja ki ön is!

Profikerités

Profikerités

Csapatunk legfőbb erénye, hogy Korrekten, Gyorsan ÉS Precízen dolgozik! A számtalan munka során olyan rutinra, gyakorlatra tettünk szert a kerítés építésben, hogy a megrendelőink biztosak lehetnek a minőségben!

Radics Nyilászárók

Radics Nyilászárók

2004-től foglalkozunk fa és műanyag nyílászárók forgalmazásával és beépítésével, lakossági és közületi megrendelőink igényeit teljesítve. Folyamatos Akciók, szabványméretek raktárról, egyedi méretek gyártása. Elörre gyártott kerítéselemek fából és fémből, kapuk, összes tartozékaival közvetlenül az importőrtől.

Tuti menü